Jom Buat Makanan Ternak

Jika anda sedang mencari peralatan mesin berkapasiti kecil, sederhana atau besar anda berada di laman web yang betul. Pihak kami sedia memenuhi keperluan anda samada satu unit, beberapa unit atau keseluruhan pengeluaran mesin makanan ternak. Kami menawarkan mesin pellet yang sesuai bagi kegunaan mencetak pellet makanan ternak untuk ternakan ayam, itik, arnab, kambing dan lembu.

Tonton Cara Proses Dedak

Utama 1

Perkhidmatan Kami

Pembinaan, Pemasangan, Pembaikan, & Khidmat Nasihat

Makanan Haiwan Ternak

Mesin pellet ini sesuai untuk mencetak pellet jenis tenggelam untuk ternakan seperti ayam, itik, arnab, kambing dan lembu.

BAHAN-BAHAN PROSES

Antara bahan-bahan yang boleh di peroses adalah padi, gandum, jagung, hampas sawit, hampas soya, hampas kelapa, rumput napier.

Sebarang pertanyaan mengenai cadangan campuran dan cara guna boleh terus whatsapp kami. klik siniUtama 2

Saiz Pallet

Mesin ini boleh dilaras untuk hasilkan pellet yang panjang atau yang pendek.

Kapasiti Pengeluaran

Mesin ini berupaya menghasilkan pellet sebanyak 50kg sejam.

Penghantaran

Kami menyediakan penghantaran mesin ke seluruh negeri di Malaysia.

Kualiti & Warranti

Mesin yang dikeluarkan dijamin puas hati. Warranti yang diberikan adalah selama 6 bulan jika terdapat bahagian-bahagian yang patah atau tidak berfungsi.

Utama 3
Utama 4
Utama 5
Utama 6
Utama 7

Pelanggan Kami Menyukainya

En. Johari, Kelantan.

“Dengan adanya mesin pellet BIMBO, abe tak perlu susahkan diri untuk gi cerut ruput setiap hari untuk 5 ekor lembu abe. Loni abe hanya turun cerut rumput sekali seminggu jah. Jimat masa weyh..”

En. Mustaqim, Perak.

“Mesin ini telah menyelesaikan masalah pembaziran makanan untuk itik-itik saya. Sebelum ini, makanan seperti jagung dan juga bijirin terbuang begitu sahaja kerana itik-itik tidak akan makan makanan yang hancur setelah jatuh ke tanah.”

En. Zakaria, terengganu.

“Mesin pellet BIMBO ini telah membantu saya dalam mengurangkan kos pembelian dedak/pellet daripada pembekal. Kini saya sudah boleh menghasilkan sendiri pellet untuk makanan ayam saya yang mana bahan mentah, iaitu sisa daripada kilang beras dan juga kilang kicap tempatan dapat saya beli dengan murah sebelum diproses menjadi pellet. Dan pihak Bimbo trading juga menyediakan khidmat nasihat dalam penghasilan pellet ini.”

Mesej Kami

Tanyakan Apa-apa Soalan Pada Borang Di Bawah. Atau Dapatkan Sebutharga PERCUMA Melalui WhatsApp

Hubungi Kami

+6011-1082 1769

Lokasi Kami

MESIN PELLET

1177, Kg Guchil Bayam,

15200 Kota Bharu,

Kelantan.

Waktu Operasi

S-K: 9am – 6pm, J: Cuti

Perlu bantuan? PM kami!

Kami di sini untuk membantu anda! Jangan teragak-agak untuk bertanya kepada kami. Klik di bawah untuk mulakan chat dengan wakil kami.

Pengurus

Abe Wan

Online

Abe Wan

Hi, apa boleh saya bantu? 00.00